Welkom bij Jachthaven Dukra, nabij Amsterdam in Zaandam

Bent u op zoek naar een jachthaven in Zaandam of een jachthaven nabij Amsterdam? Dan is Jachthaven Dukra de ideale keuze voor uw boot. Onze kleinschalige en intieme haven biedt alle moderne gemakken die u nodig heeft voor een veilige en comfortabele ligplaats.

Centrale ligging en uitstekende faciliteiten

We heten u van harte welkom bij onze jachthaven nabij Amsterdam in Zaandam.

Jachthaven Dukra ligt in het centrum van Zaandam, op slechts 200 meter van supermarkten, eetcafés en restaurants. De haven is makkelijk te bereiken via water, weg of vliegtuig. U kunt uw auto parkeren op slechts 50 meter van de steigers. Eenmaal aangemeerd, geniet u van faciliteiten zoals:

  • Douches en toiletten aan uw steiger
  • Wasmachines voor uw gemak
  • Wifi op de hele jachthaven
  • Een permanent aanwezige havenmeester

Ontdek de omgeving vanuit onze jachthaven in Zaandam

Vanuit onze jachthaven in Zaandam kunt u eenvoudig de prachtige omgeving verkennen. Vaar door de sluis en u bent binnen enkele minuten bij de beroemde Zaanse Schans. Amsterdam, met haar historische binnenstad, is slechts 20 minuten varen. Liever met de trein? Binnen 12 minuten bent u op Amsterdam Centraal.

Voor een dagje aan zee vaart u in 40 minuten naar IJmuiden, waar u kunt genieten van de Noordzee en het strand. Ook Schiphol is uitstekend bereikbaar, met de trein bent u er in slechts 20 minuten.

Reserveer nu uw ligplaats bij Jachthaven Dukra

Ervaar zelf waarom Jachthaven Dukra de perfecte jachthaven nabij Amsterdam is. Onze centrale ligging, uitstekende faciliteiten en vriendelijke service maken ons de ideale keuze voor uw boot. Reserveer nu uw ligplaats en geniet van een onvergetelijk verblijf in Zaandam. We hopen u dit jaar te mogen begroeten!

Even contact met ons opnemen? Dat kan! Laat uw bericht achter via onze contactpagina.