Over Jachthaven Dukra

Jachthaven Dukra is gevestigd in het pittoreske Zaandam, op een steenworp afstand van het bruisende Amsterdam. Als familiebedrijf hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in het bieden van hoogwaardige ligplaatsen en uitstekende service aan bootliefhebbers.

Onze jachthaven is gelegen in het hart van Zaandam, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alle voorzieningen die u nodig heeft. Op loopafstand vindt u supermarkten, gezellige eetcafés en restaurants waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden. Daarnaast zijn wij uitstekend bereikbaar via verschillende vervoersmiddelen, waaronder water, weg en zelfs vliegtuig.

Bij Jachthaven Dukra streven we ernaar om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Onze moderne faciliteiten omvatten douches en toiletten aan uw steiger, zodat u altijd kunt genieten van een verfrissende douche na een dag op het water. Bovendien bieden wij wasmachines voor uw gemak, zodat u altijd frisse kleding heeft tijdens uw verblijf. En dankzij onze gratis wifi kunt u altijd in contact blijven met de buitenwereld.

Onze havenmeester is permanent aanwezig om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Of het nu gaat om het geven van advies over de beste vaarroutes of het assisteren bij het aanleggen van uw boot, onze havenmeester staat altijd voor u klaar.

Waar we voor staan

Bij Jachthaven Dukra geloven we dat een verblijf in onze jachthaven niet alleen draait om de faciliteiten, maar ook om de prachtige omgeving die u kunt verkennen. Met de beroemde Zaanse Schans op slechts enkele minuten varen en het historische centrum van Amsterdam binnen handbereik, bent u verzekerd van eindeloos avontuur en ontdekking.

Wij nodigen u van harte uit om uw ligplaats bij Jachthaven Dukra te reserveren en te genieten van een onvergetelijk verblijf in Zaandam. Ons toegewijde team staat klaar om u te verwelkomen en ervoor te zorgen dat uw verblijf bij ons een plezierige en ontspannen ervaring wordt. Tot ziens bij Jachthaven Dukra!