Nieuwe ligplaatsen aangelegd

Jachthaven Dukra heeft 40 nieuwe ligplaatsen
Door een aantal steigers anders in te delen zijn 40 nieuwe ligplaatsen gemaakt. Ze zijn beschikbaar voor kleine boten zoals sloepen, tot aan grotere schepen van meer dan 25 meter lang.

Informeer bij Paul
Bij interesse in 1 van deze ligplaatsen neemt u graag contact op met Paul, onze havenmeester via 06 26697658.


Nieuwe havenmeester: Paul Holthuijsen

Met ingang van juni 2019 is Paul Holthuijsen onze nieuwe havenmeester. Paul stelt zich graag kort even voor:
“Ik ben 55 jaar en geboren Amsterdammer. Lang gewerkt bij de KLM maar altijd al het virus ‘watersport’ gehad. Heel veel boten opgeknapt en ik word altijd al gelukkig als ik in een jachthaven ben. Daarom heb ik deze functie met beide handen aangenomen.
Ik hou van een open deur mentaliteit dus schroom niet om mij aan te spreken. Ik zal er alles aan doen om op jachthaven Dukra een heerlijke plek te creëren. We hebben een prachtige haven met nog meer potentie en voel me daarom ook zeer vereerd om deze functie als havenmeester te mogen uitvoeren.
Ik hoop u allen daarom vanaf juni te mogen begroeten en hoop op weer een mooie zomer!”

Paul zal bereikbaar zijn op 06 26697658 en paul@jachthavendukra.nl en er wordt een kantoor voor hem gecreëerd op of in ’t Kompas.


Afscheid van de Kramers

Na ruim 20 jaar verleggen de gebroeders Kramer hun horizon en zullen niet meer dagelijks op de haven te vinden zijn. Sinds maart is er een nieuwe eigenaar, Happy Harbour BV- en uw havenmeester is vanaf nu Peter Paul Borchert. Op 22 april vanaf 15u organiseren we een borrel waarop we feestelijk afscheid nemen van de Kramers en u graag voorstellen aan de mensen van Happy Harbour.