Normal Posts

Slider Post

  • Nieuwe ligplaatsen aangelegd

    Jachthaven Dukra heeft 40 nieuwe ligplaatsen Door een aantal steigers anders in te delen zijn 40 nieuwe ligplaatsen gemaakt. Ze zijn beschikbaar voor kleine boten zoals sloepen, tot aan grotere schepen van meer dan 25 meter lang. Informeer bij Paul Bij interesse in 1 van deze ligplaatsen neemt u graag contact op met Paul, onze havenmeester via 06 26697658.
  • Nieuwe havenmeester: Paul Holthuijsen

    Met ingang van juni 2019 is Paul Holthuijsen onze nieuwe havenmeester. Paul stelt zich graag kort even voor: “Ik ben 55 jaar en geboren Amsterdammer. Lang gewerkt bij de KLM maar altijd al het virus ‘watersport’ gehad. Heel veel boten opgeknapt en ik word altijd al gelukkig als ik in een jachthaven ben. Daarom heb ik deze functie met beide handen aangenomen. Ik hou van een open deur mentaliteit dus schroom niet om mij aan te spreken. Ik zal er alles aan doen om op jachthaven Dukra een heerlijke plek te creëren. We hebben een prachtige haven met nog meer potentie en voel me daarom ook zeer vereerd om deze functie als havenmeester te mogen uitvoeren. Ik hoop u allen daarom vanaf juni te mogen begroeten en hoop op weer een mooie zomer!” Paul zal bereikbaar zijn op 06 26697658 en paul@jachthavendukra.nl en er wordt een kantoor voor hem gecreëerd op of in ’t Kompas.
  • Nieuw sanitair

    Er is nieuw sanitair geïnstalleerd in 't Kompas. Er is nu een apart toilet- en douchegedeelte en de wasmachines zijn verplaatst naar een schonere ruimte. Alles is voorzien van stroomzuinige LED verlichting en alle douches zijn aangepast aan de eisen van de moderne tijd.

Carousel Post